Trygve Hoff visebok

Trygve Hoff visebok - Trygve Hoff | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trygve Hoff
DIMENSJON
5,70 MB
FILNAVN
Trygve Hoff visebok.pdf
ISBN
9824691189042

BESKRIVELSE

DELE ME DÆ er en visebok med over 100 av Trygve Hoff sine viser. Boka inneholder alle sangene Trygve selv spilte inn enten på plate eller fra TV-programmene han lagde om livet i Nord-Norge. I tillegg er selvfølgelig Jørn Hoel-slagere som "Har en drøm" og "Ei hand å holde i" og "Den store stjerna" som Sissel Kyrkjebø lanserte på sin bestselgende juleplate. Andre Trygve Hoff-klassikere du finner her er bl.a.: Nordnorsk julesalme, Et lys imot mørketida, Aldri mer Hiroshima, Kjærlighetsvise i mørketid, Snart gryr en dag...

Har du ikke et forhold til Trygve, så har du helt sikkert vært borti "Har en drøm" og "Ei hand å holde i", sanger som begge bidro til stjernestatus for Jørn Hoel. DELE ME DÆ er en visebok med over 100 av Trygve Hoff sine viser. Boka inneholder alle sangene Trygve selv spilte inn enten på plate eller fra TV-programmene han lagde om livet i Nord-Norge.

Trygve Hoff visebok: Dele me d ... Portrettprogram fra 1996. Visekunstneren og kulturarbeideren Trygve Hoff ble født på Rognan i 1938.

RELATERTE BØKER