Bernt Anker

Bernt Anker - Per Holck | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Holck
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Bernt Anker.pdf
ISBN
3351751450172

BESKRIVELSE

Boka gir et innblikk i mijøet rundt Bernt Anker og livet i Christiania slik det var på slutten av 1700-tallet. Anker var si tids finansgeni, landets rikeste mann og eksportør av trelast og jernvarer. Han var også en ivrig tilhenger av opplysningstanken og arbeidet for at Norge skulle få sitt eget universitet.

Vis nummeret. Ditt søk på Bernt Anker ga 4 personer og du har nådd slutten av listen. Bernt Theodor Anker.

Gift 3.6.1892 med Wilhelmine ("Minnie ... Bernt Anker kalte det "Nordboernes Glæde og Tilflugt ved Themsens Strande". 1786 stiftet Collett Det Nordiske Selskab, hvis hovedformål var "at oplive og vedligeholde en fornuftig og varm Kiærlighed til Fædrenelandet især hos dem som paa fremmede Steder oppholde sig". Bernt Anker Steen var en norsk jazzmusiker som fra midten av 1960-årene var ansett som en av Norges beste jazztrompetere i moderne stil.

RELATERTE BØKER