Lobotomisten

Lobotomisten - Eirik Husby Sæther | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Husby Sæther
DIMENSJON
11,65 MB
FILNAVN
Lobotomisten.pdf
ISBN
9120489617812

BESKRIVELSE

En ung psykologistudent blir interessert i gamle behandlingsmetoder, metoder vi i dag ville ansett som tortur. Som barn vokste han opp i et strengt religiøst hjem og lærte at sjelen er det viktigste å bevare. Og i en bok leser han om kirurgi for sjelen. En ung politimann jobber på savnetgruppa i Oslo. Han tror alltid at de han leter etter har blitt utsatt for noe kriminelt. Når en ung jente blir borte, er det ingen som tror på ham. Hun studerte psykologi på universitetet. En tidligere soldat forsøker å forstå hvorfor han ikke lenger kunne drepe. Han skriver en oppgave om menneskelig ondskap. Når kjæresten hans plutselig forsvinner, starter han sin egen krig. Han må forfølge fienden fra Oslo til Rio de Janeiro. Lobotomisten er en reise i psykiatriens historie. Inn i menneskers mørke sinn. Gjennom verdens ondskap.

Finnes som lydbok. Om hånden lokker deg til synd, så hogg den av! Det er bedre for deg å gå vanfør inn til livet enn å ha begge hender og komme til helvete. "Lobotomisten - spenningsroman" av Eirik Husby Sæther - Se omtaler, sitater og terningkast.

Forfatteren er født og oppvokst i Oslo og har en bachelor i kriminologi. Han har sitt daglige virke som kriminaletterforsker ved Oslo politikammer.

RELATERTE BØKER