Bobler

Bobler - Ingvild Tennfjord | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Tennfjord
DIMENSJON
10,40 MB
FILNAVN
Bobler.pdf
ISBN
7782184507020

BESKRIVELSE

Bobler; smaken av fest av Ingvild Tennfjord sprudler, som den dyreste champagne!Phooff! Der har du lyden av fest. Korken som smeller i taket og festen som løfter seg i stemning. Nordmenn drikker stadig mer bobler, men vet du egentlig forskjellen på cava og prosecco? Hvordan kan du gjøre de beste kjøpene når markedet flommer over av musserende vin? Den kjente vinskribenten Ingvild Tennfjord tar deg med på en underholdende og lærerik reise. Du får kikke bak kulissene til de store champagnehusene, lære om de nye stjernene og klare å skille kopiene fra originalen. Alt holdt i det humoristiske og lettbeinte språket som gjorde at Tennfjords første vinbok ble nominert til Brageprisen i 2013.På bare to timer får du overblikk over et hav av nytelse på flaske. I tillegg til vintips til alle anledninger og prisklasser, hører du de gode fortellingene bak de forførende boblene. Hvorfor begynte Formel 1-kjørerne å sprute champagne fra seierspallen? Og hvordan kunne en søppelhaug utenfor Paris lage verdens mest eksklusive drikk? Denne boka sprudler, som den dyreste champagne.

Nå kommer vin til å bli dyrere. A-MAGASINET ... Selv om jeg er av den meningen at musserende vin er den perfekte hverdags vinen, så er det litt ekstra høytidelig med bobler til 17.mai.

Det er historier, det er nydelige sanger med Cecilia Vennersten - og det er standup om det å bli eldre. Vi lover at du kommer til å bl Bobler du også? Boblberg er en online platform hvor du trygt og sikkert kan skabe nye venner, søge nye interesser eller dele din passion med over 297.023 andre medlemmer! Det er både nemt, uforpligtigende og helt gratis - Bliv medlem i dag og find din nye ven, veninde og tag del i fællesskabet! Du finner 5380 Bobiler til salgs på FINN Bil.

RELATERTE BØKER