Fra svartedauden til Wienerkongressen

Fra svartedauden til Wienerkongressen - Finn Fuglestad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Fuglestad
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Fra svartedauden til Wienerkongressen.pdf
ISBN
6703342904240

BESKRIVELSE

Denne boka er en helhetlig framstilling av vesterlandenes historie i de 468 årene som forløp fra pestbasillen begynte sine herjinger høsten 1347 og til Napoleons definitive nederlag ved Waterloo i 1815.Vesterlandene er her definert som Europa og de områdene i andre verdensdeler som europeerne kom til å befolke. Forfatteren setter denne framstillingen inn i et globalt sammenliknende perspektiv. Boka er skrevet for studenter på bachelornivå i europeisk historie.

Latin-Amerika og Karibiens historie. Anne Kathrine Eian, Finn Fuglestad og Morten Løtveit.

Svartedauden antas å ha fått navnet sitt etter fargen på kroppen til mange av de pestdøde, men er også kalt for «den store manndauden» i Norge. På 1770-tallet var misnøyen stor blant menn og kvinner i de britiske koloniene på det amerikanske kontinentet. Uten at kolonistene ble rådført eller fikk stemme vedtok det britiske parlamentet stadig nye lover og skatter som de opplevde som både urettferdige og harde.

RELATERTE BØKER