Latterlig enkelt, latterlig godt

Latterlig enkelt, latterlig godt - Anne-Kat Hærland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Kat Hærland
DIMENSJON
11,34 MB
FILNAVN
Latterlig enkelt, latterlig godt.pdf
ISBN
3105427065148

BESKRIVELSE

Anne-Kat. Hærland kan lage god mat og hun elsker å lage god mat. Hver oppskrift har en egen historie som Anne-Kat. raust deler, enten det er noe hun snappet opp på kjøkkenet som barn eller en anekdote fra en festmiddag hun har servert. Innimellom alle de herlige rettene, som alle har det til felles at de faktisk er latterlig enkle å lage samtidig som de også er latterlig gode, får du et vell av artige, gamle, nye og øyeåpnende husholdningstips til alt fra hvordan du kan fjerne vond lukt i kjøleskapet til hvordan du kan hindre melk å koke over. Alt med en passelig dose humor, som Anne-Kat. er så kjent for. Bli en mesterkokk på kjøkkenet du også, det er latterlig enkelt!Boken har humor og snert, samt tips til håndtering av små og større utfordringer på kjøkkenet. En inspirerende og glad matbok! Hege Lyngved Odinsen, VG. Terningkast 5.

Her deler hun sine favorittoppskrifter, enten du skal slappe av i sofaen en fredagskveld, eller skal ha litt ekstra kos i helgen - eller enkle retter å lage til mange på fest. Men mest av alt har hverdagsmaten fått sin plass.

Innimellom alle de herlige rettene, som alle har det til felles at de faktisk er latterlig enkle å lage samtidig som de også er latterlig gode, får du et vell av artige, gamle, nye og øyeåpnende ... Med nærmere 100 oppskrifter fordelt på kapitlene Hverdag, Helg, Desserter og Fest, finner du retter som passer i sofaen en fredagskveld, middag til en helt vanlig tirsdag eller enkle retter å lage til mange på fest. Tanken bak alle oppskriftene er, som tittelen sier, at de skal være latterlig enkle å lage, men likevel latterlig gode. Anne-Kat.

RELATERTE BØKER