1968: året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann

1968: året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann - Eva Bratholm, Joar Hoel Larsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Bratholm, Joar Hoel Larsen
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
1968: året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann.pdf
ISBN
4773371062926

BESKRIVELSE

1968 var breddfullt av dramatiske hendelser og omveltninger i store deler av verden. Mange husker kanskje best drapene på Martin Luther King og Robert Kennedy, invasjonen i Tsjekkoslovakia, opptøyene i Paris, Tet-offensiven under Vietnamkrigen ... men det var også året da musikalen Hair og filmen 2001: En romodyssé hadde premiere. Og i Norge giftet daværende kronprins Harald seg med Sonja, mens Phillips bekreftet det første oljefunnet i Nordsjøen. En rekke andre store og små begivenheter skulle også komme til å sette sitt preg på 1968. Journalistene og forfatterne Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen har dykket ned i disse historiene fra vår ganske nære fortid, og gir oss i denne boken et nostalgisk og lærerikt gjensyn med hendelser vi fremdeles påvirkes av, på godt og på vondt.

Denne boken er skrevet av forfatter Eva Bratholm. Og denne forfatteren skuffer aldri! 1968: året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann er en flott bok.

Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen - 1968 - Året da kjærligheten blomstret og verden sto i brann. 7.

RELATERTE BØKER