Man tager et rådyr

Man tager et rådyr - Kirsten Winge, Kåre Vidar Pedersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Winge, Kåre Vidar Pedersen
DIMENSJON
11,55 MB
FILNAVN
Man tager et rådyr.pdf
ISBN
5574094536127

BESKRIVELSE

Denne boka er viet rådyret, dette unike viltkjøttet med den særegne smaken! Innholdet serveres i fem deler: Delen Hvorfor tager man et rådyr er en "appetittvekker" med informasjon om det levende rådyret og jakten på det. Delene Feltbehandling av rådyr og Fra skrott til kjøtt gir gjennomillustrerte trinn-for-trinn-forklaringer på utvomming, flåing, partering samt beskrivelser av stikking, mørning, oppbevaring og innpakking. Hoveddelen Tips og oppskrifter inneholder generelle tips og råd om tillaging av rådyr og et hundretalls oppskrifter gruppert etter type kjøtt fra malt rådyrkjøtt, steik/lår, biff/sadel til gryter, supper, innmat, pålegg og grilling, samt diverse retter med rådyr i wok, fondue, som snacks, rull, pinnekjøtt, gravet og mye, mye mer. Delen Rådyrfortellinger er "desserten", og består av et knippe gode jakthistorier av blant andre Hans Børli, Ståle Botn og Sven R. Gjems. Vel bekomme!

Det gir mye jaktglede, og enda mer matglede når kjøttet deles rundt bordet. Kirsten Winge og Kåre Vidar Pedersen formidler alt dette på inspirerende vis i Man tager et rådyr.

Men det beste du kan gjøre er faktisk å trekke deg rolig tilbake, og la dyret være i fred. Mora er nesten helt … Les mer av "La rådyrkje og andre dyreunger ligge" Hvis man er så naiv at tro at et rådyr bare lader sig aflive uden kamp, tager man grusomt fejl, da et rådyr som hovedregel altid går i panik, når vi mennesker tager fysisk fat i det.

RELATERTE BØKER