Matematisk analyse. Bd. 2

Matematisk analyse. Bd. 2 - Knut Sydsæter, Atle Seierstad, Arne Strøm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Sydsæter, Atle Seierstad, Arne Strøm
DIMENSJON
12,19 MB
FILNAVN
Matematisk analyse. Bd. 2.pdf
ISBN
9882169149955

BESKRIVELSE

Matematisk analyse bind 2 gir en utdyping og videreføring av emner som er behandlet i bind 1. I tillegg inneholder boken en rekke nye emner, som for eksempel differensial- og differensiallikninger, ikke-lineær programmering, dynamisk programmering, variasjonsregning og kontrollteori. I denne fjerdeutgaven er de fleste kapitlene til dels betydelig omskrevet. Det er lagt større vekt på å lage enkle og mer pedagogiske innledningsavsnitt, særlig i kapitlene som omhandler ikke-lineær programmering, kontrollteori og dynamisk programmering. Fasiten er også betydelig utvidet og forbedret.

Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Bd. 2 av Knut Sydsæter, Atle Seierstad, Arne Strøm (ISBN 9788205301399) hos Adlibris.com.

Ralph Tambs Lyche var en produktiv og allsidig matematiker, og i det ... Pris: 515,-. heftet, 2010.

RELATERTE BØKER