Bare én Gud, Allah eller Jesus?

Bare én Gud, Allah eller Jesus? - Nabeel Qureshi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nabeel Qureshi
DIMENSJON
12,81 MB
FILNAVN
Bare én Gud, Allah eller Jesus?.pdf
ISBN
4373944280731

BESKRIVELSE

I boken "Søkte Allah, fant Jesus", beskrev Nabeel Qureshi sin dramatiske trosreise etter at han brøt opp fra islam for å følge Jesus. I tiåret som fulgte, gikk det til fulle opp for ham at verdens to største religioner er langt mer forskjellige enn de først ga inntrykk av. Hva er det som skiller de to religionene? Er forskjellene viktige? Kan vi stole på at enten kristendommen eller islam er sann? Og viktigst av alt: Er det verd å ofre alt for sannheten?

I alle tre religionene heter det at det finnes bare en gud. Polyteismen avvises. Bjørn Are Davidsen (249,-) Hevdet kirken i middelalderen at jorden var flat? Ble de som hadde spørsmål om naturen, henvist til liturgien? Kom opplysningstiden fordi folk sluttet å tro på Gud? Kjøp Bare én Gud, Allah eller Jesus? fra Tanum I boken «Søkte Allah, fant Jesus», beskrev Qureshi sin dramatiske trosreise fra islam til kristendom.

I religiøse og mytologiske forestillinger har en gud betydning for verden ... Bare én Gud, Allah eller Jesus? en tidligere muslim utforsker alternativene. Nabeel Qureshi; Leif Egil Reve (Oversetter) ; Andreas Kristiansen (Oversetter) I boken "Søkte Allah, fant Jesus", beskrev Nabeel Qureshi sin dramatiske trosreise etter at han brøt opp fra islam for å følge Jesus.

RELATERTE BØKER