IFRS på norsk

IFRS på norsk - Elisabeth Myrbakken, Signe Haakanes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Myrbakken, Signe Haakanes
DIMENSJON
9,71 MB
FILNAVN
IFRS på norsk.pdf
ISBN
2166959766777

BESKRIVELSE

Boken presenterer de internasjonale regnskapsstandardene (IFRS) på norsk. Standardsamlingen er basert på IFRS-forskriften med vedlegg. Denne utgaven inneholder blant annet tre nye sentrale standarder, IFRS 9 om regnskapsføring av finansielle instrumenter, IFRS 15 om inntektsføring og IFRS 16 om leieavtaler. Bokens annen del inneholder to endringer som er godkjent i EU, men ikke oversatt til norsk ved bokens ferdigstillelse. Bokens tredje del gir en innføring i når og hvordan IFRS kan anvendes av norske foretak i konsern- og selskapsregnskapene, og gjengir norsk regelverk som gjelder i tillegg til IFRS-reglene, inkludert regelverket for forenklet IFRS. IFRS er relevant for børsnoterte foretak og foretak med utenlandske investorer og andre regnskapsbrukere som ønsker IFRS-rapportering. Norske foretak som benytter norsk god regnskapsskikk kan også bli berørt av IFRS-reglene. De norske regnskapsstandardene er påvirket av IFRS og har flere henvisninger som forutsetter tilgang til IFRS-standardene.

Kjøp boken IFRS på norsk av Elisabeth Myrbakken, Signe Haakanes (ISBN 9788245022148) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Standardsamlingen er basert på IFRS-forskriften med vedlegg. Forordningen om IFRS 9 («International Financial Reporting Standard 9») trer i kraft i EU 1. januar 2018.

RELATERTE BØKER