Kjære gud jeg har det godt har du noe ull

Kjære gud jeg har det godt har du noe ull - Mark Levengood, Unni Lindell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark Levengood, Unni Lindell
DIMENSJON
9,17 MB
FILNAVN
Kjære gud jeg har det godt har du noe ull.pdf
ISBN
7495104928554

BESKRIVELSE

Boka inneholder svenske og norske barns betraktninger om unionsoppløsningen i 1905, men inneholder også sitater og highlights fra tidligere utgitte bøker.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788281430037 Kjøp Kjære gud jeg har det godt har du noe ull fra Bokklubber Barnesitater i unionsoppløsningens tid Unni Lindells populære barnesitat-samlinger har moret oss i en årrekke. I anledning unionsoppløsningen har hun nå gått sammen med Mark Levengood og intervjuet svenske og norske barn mellom 5 og 10 år om livets viderverdigheter. Kjære gud jeg har det godt har du noe ull.

Jesus, jeg vil prise deg. Kjære Gud pass godt på meg nå slik du lover.-----Kjære Gud Fader i himmelens slott Takk for i dag jeg har hatt det så godt Jesus må du nå igjen tilgi meg At jeg i dag har bedrøvet deg Send dine engler la dem passe på Alle de store og alle de små Så kan jeg sove så trygt og så godt Kjære Gud Fader i himmelens slott.-----Sov, vesle ... Kjære gud jeg har det godt. Kjære Gud jeg har det godt - tekst Dette er en koselig liten vuggesang som er brukt i mange generasjoner.

RELATERTE BØKER