Livsfilosofi

Livsfilosofi - Arne Næss | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Næss
DIMENSJON
10,59 MB
FILNAVN
Livsfilosofi.pdf
ISBN
1196371218321

BESKRIVELSE

Forfatteren ønsker en større bevissthet om den rollen som følelsene spiller i menneskets tanker og handlinger. Boken er populærvitenskapelig tilrettelagt, og har flere viktige spørsmål enn den har svar.

Det som er viktig for en, trenger ikke å være det for en annen. Vi må i alle fall fjerne oss fra at det å være så kritisk til alt og alle anses som så mye mer intellektuelt enn det å være åpen og ha evne til å la seg begeistre! Din livsfilosofi Skrevet av: Dag Martin Østevold, pastor Centralkirken menighet.

Livsfilosofferne ønsker, at filosofien i stedet skal beskrive menneskelivet i dets konkrete og delvis irrationelle former. Filosofiske citater er beundringsværdige, fordi de kan inspirere os til at reflektere over livet. Få de bedste filosofiske citater - samlet på ét sted! Studiet innebærer en innføring i sentrale teorier og debatter innenfor alle disipliner i filosofi.

RELATERTE BØKER