Sentrale begreper og fenomener i klinisk sykepleie

Sentrale begreper og fenomener i klinisk sykepleie Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,42 MB
FILNAVN
Sentrale begreper og fenomener i klinisk sykepleie.pdf
ISBN
9202888927693

BESKRIVELSE

Sentrale begreper og fenomener i klinisk sykepleie - Sykepleieboken 2 retter søkelyset mot en rekke fenomener som kan komme til syne ved sykdom og lidelse. Det dreier seg om fenomener som livskvalitet, håp og mestring, og også om smerte, utmattelse, kvalme og svimmelhet. Vi får innsikt i hvordan pasienter kan reagere forskjellig på å være syk eller å ha en lidelse, og på hvordan sykepleieren kan hjelpe, lindre og støtte opp om pasientens egne ressurser. I hvert sitt kapittel blir opplevelser og reaksjoner ved henholdsvis kronisk lungesykdom, hudsykdom, kreft og overvekt og fedme belyst. Pårørendes situasjon og utfordringer blir tematisert, og begrepene helse og sykdom blir drøftet. Bokens to siste kapitler har et teoretisk perspektiv som utvider vår forståelse av hva som er god sykepleie og omsorg.Boken er primært skrevet for bachelorstudenter i sykepleie.Med boken følger koder som gir gratis tilgang til digitalutgave av læreboken og til nettressursen Øvelser i klinisk sykepleie.

Bla i boka. Se flere bøker fra Unni Knutstad. Trygghet og uttrygghet ved uklar og eller alvorlig sykdom by Segesten, K Artikkel i boka Sykepleieboka 2: Sentrale begreper og fenomener i klinisk sykepleie.

Sentrale begreper i klinisk sykepleie retter seg i hovedsak mot sykepleierstudenter i bachelorstudier, men vil også kunne være et ... Læringsressursen selges nå separat, men er gratis ved kjøp av«Grunnleggende kunnskap i klinisk sykepleie - Sykepleien 1» og «Sentrale begreper i klinisk sykepleie - Sykepleieboken 2». Test deg selv i naturvitenskapelige og sykepleiefaglige emner Sentrale begreper og fenomener i klinisk sykepleie - Sykepleieboken 2 Innhold i 4.

RELATERTE BØKER