Peonpaviljongen og de tre hustruer

Peonpaviljongen og de tre hustruer - Lisa See | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa See
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
Peonpaviljongen og de tre hustruer.pdf
ISBN
9052343591872

BESKRIVELSE

Bygget på en sann historie tar Peonpaviljongen og de tre hustruer oss med tilbake til det syttende århundres Kina, hvor Manchuene har grepet makten og knust Ming-dynastiet. Romanen utforsker på en vakker og gripende måte kjærlighetens mange fasetter, og belyser temaer som gjelder verden over: bånd som knyttes mellom kvinner, ordenes makt og kvinners evige kamp for å bli hørt. The Organization of Chinese American Women utpekte Lisa See til National Woman of the Year i 2001.

Seriefavoritter; Detektivbyrå nr.2; Gutta i trehuset; Amuletten; Karsten og Petra ... «Hustruer» handler om tre gifte kvinner som forlater mann og barn i tre døgn og går på rangel. (f.v.) Anne-Marie Ottersen, Katja Medbøe og Frøydis Armand. Khariter (gresk: Χάριτες.

Så flettet de sammen fikenblad og bandt dem om livet. # 2:25.

RELATERTE BØKER