Bygg en business med sosiale medier

Bygg en business med sosiale medier - Gry Sinding | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gry Sinding
DIMENSJON
9,29 MB
FILNAVN
Bygg en business med sosiale medier.pdf
ISBN
8572306442858

BESKRIVELSE

Gry Sinding er en business coach og strateg som det siste tiåret har skapt sin egen drømmejobb og bygd opp en svært suksessfull online business. Hun deler tiden sin mellom hjemmet i Drøbak, Antibes i Sør-Frankrike, og New York City. Hun startet for seg selv i 2009 på den tradisjonelle måten med å coache kunder 1-1, men endte opp blakk på NAV etter 7 måneder. Hun bestemte seg for å være kreativ og dro til USA for å lære av de beste. Gry kom tilbake til Norge inspirert og bygget opp en million-bedrift på bare 18 måneder, ved bruk av sosiale medier. Gjennom onlinekurs, gruppeprogram, podcast og eventer har Gry lært tusenvis av kvinnelige gründere i Norge å skape deres drømmejobb ved å bruke sosiale medier smart. I denne boka viser hun hvordan også du kan skape din drømmejobb ved å dele din kunnskap.

Sandakerveien 24 C (Myrens verksted), Bygg D3 Pb 5 Torshov, 0412 Oslo ... 1. Hvilken støtte du fikk for ditt forslag fra andre gjennom ulike sosiale kanaler.

Les gjerne Gary Vaynerchuks bok Jab, Jab, Jab, Right Hook - her tar han for seg nettopp dette. Stadig flere barn og unge bruker sosiale medier for å holde kontakt med venner og kjente, og for å treffe andre med samme interesser som en selv. I 2016, brukte nesten 8 av 10 9-16-åringer sosiale medier.

RELATERTE BØKER