Når kvinner ødsler sin kjærlighet - på menn de gjerne vil redde

Når kvinner ødsler sin kjærlighet - på menn de gjerne vil redde - Robin Norwood | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robin Norwood
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Når kvinner ødsler sin kjærlighet - på menn de gjerne vil redde.pdf
ISBN
5237060390773

BESKRIVELSE

Når kjærlighet blir smerte: Forbausende mange kvinner knytter seg til menn som ikke bryr seg om dem, men bare utnytter dem i ødeleggende forhold. - Når de treffer en ny mann, fantaserer de om hvordan de skal endre ham eller hjelpe ham eller gjøre ham lykkelig. - Selv om han minner dem om andre menn som har gjort dem ulykkelig, har de likevel følelse av at denne gangen blir det annerledes. I denne internasjonale bestselgeren trekker familieterapeuten Robin Norwood grenser mellom sunn og syk kjærlighet. Gjennom sin tankevekkende bok hjelper forfatteren kvinner som ødsler sin kjærlighet til å se, forstå og endre den måten de elsker på. Ved hjelp av en lang rekke dyptgående og avslørende pasienthistorier og et detaljert selvhjelpsopplegg tilbyr Robin Norwood kvinner en sikker måte å fri seg fra ødeleggende kjærlighet på.

- Når de treffer en ny mann, fantaserer de om hvordan de skal endre ham eller hjelpe ham eller gjøre ham lykkelig. - Selv om han minner dem om andre menn ... Pris: 230 kr.

Jeg må gjenta, hvis du vil diskutere dette videre så opprett en egen tråd eller sett deg inn i psykologien ved nettartikler og bøker, og ikke kveruler på enkeltpersoners tilfeller. Dere trenger å lese en bok som heter Når kvinner ødsler sin kjærlighet-på menn de gjerne vil redde. Handler om hvordan man etterhvert tror at det skal være vondt og smertefult å være i et forhold.

RELATERTE BØKER