Positivt lederskap

Positivt lederskap - Jon-Arild Johannessen, Bjørn Olsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon-Arild Johannessen, Bjørn Olsen
DIMENSJON
11,45 MB
FILNAVN
Positivt lederskap.pdf
ISBN
1626770917034

BESKRIVELSE

Positivt lederskap er ledelse i kunnskapsøkonomien. Kunnskapssamfunnet med dets turbulens, kompleksitet, usikkerhet og tvetydighet krever en ny form for ledelse. Positivt lederskap legger grunnlaget for at de ansatte skal lede seg selv. Denne boken gir fundamentet for slik ledelse ved å ta for seg ledelse av samhandlingskompetanse, ledelse av sosial og emosjonell kompetanse og kreativitetsledelse. Med basis i moderne ledelsesteori, positiv psykologi og systemtenking viser boken hvordan ledelse av moderne organisasjoner kan møte kravene om stadig sterkere individualisering, om raske tilbakemeldinger og forventninger om økt kreativitet og innovasjon i privat og offentlig sektor. Boken passer for ledere på alle nivåer i privat og offentlig sektor. Den gir også studenter på bachelor- og masternivå nyttig innsikt i moderne krav til ledelse. Jon-Arild Johannessen er professor i kunnskapsledelse ved Handelshøyskolen BI. Han har skrevet seksti internasjonale artikler og er medforfatter i ti bøker. Bjørn Olsen er siviløkonom med doktorgrad i entreprenørskap fra NTNU, og er professor i organisasjon og ledelse ved Handelshøyskolen i Bodø.

Denne relasjonen framstår som viktig i flere aktuelle temaer innenfor ledelse, for eksempel empowerment (i nær slekt med delegering), coachende lederstil, transformasjonsledelse, autentisk lederstil, positivt lederskap og tjenende lederstil (Henderson, Liden, Glibkowski og Chaudhry 2009). Ha en oversikt over ulike konsepter, metoder og prosessverktøy i positivt lederskap. Kjenn til hva som kreves for å utføre positivt lederskap i en organisasjon.

Person og funksjon presenterer Kirkhaug lederskap som et fag som kan og bør læres. Men dette er ingen oppskriftsbok, snarere en oversiktsbok som gjør det mulig å finne frem til ... Å bygge et godt arbeidsmiljø er det viktigste en leder kan gjøre, ifølge ManPowerGroups siste Work Life-undersøkelse.

RELATERTE BØKER