Skikket for yrket?

Skikket for yrket? Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,72 MB
FILNAVN
Skikket for yrket?.pdf
ISBN
2642738905669

BESKRIVELSE

«Skikket for yrket?» er en håndbok som gir innsyn i hva skikkethetsvurdering er, hvordan sakene behandles, og hva som er viktig i slike prosesser. Yrkeslivet er ofte komplekst og krever kyndige ansatte. Alle studenter som skal bli helsepersonell, sosialarbeidere eller pedagoger må, i tillegg til å ha nådd læringsmålene for utdanningen og bestått de faglige kravene, være skikket for sitt framtidige yrke. De aller fleste studentene kvalifiserer seg gjennom studiene, hvor de får bred kompetanse og erfaring. Likevel hender det noen studenter framviser sider underveis i studiene som skaper tvil om hvorvidt det er forsvarlig at de møter pasienter, klienter, brukere, barn og unge i praksisperioder eller i senere yrkesrolle. Denne boka gir råd og eksempler til bruk i situasjoner der manglende skikkethet skal vurderes.Kari Kildahl, Institusjonsansvarlig for skikkethetsvurdering ved OsloMet, har med seg følgende bidragsytere: Connie Goul (UiA), Arve Hepsø (tidl. NTNU), Anne-Grethe Naustdal (HVL), Jørgen Sundby (UiT), Mariann Iren Vigdal (HVL) og Marius Stene Fuglum (OsloMet).

To former for skikkethetsvurdering Fra nå av vil alle barnevernpedagog-, sosionom- og vernepleierstudenter bli vurdert om de er skikket for yrket. - Krevende yrker. Det er i dag 27 utdanninger som er underlagt Forskriften om skikkethetsvurdering i høyere utdanning, som trådte i kraft i 2006.

Det skal vurderes etter universitetets- og høyskoleloven § 4-10 om en student som tas opp til bachelorutdanning og grunnleggende offiserspåbygging ved Forsvarets høgskole, er skikket for yrket som offiser eller befal i Forsvaret. Vår pris 349,-(portofritt). Pensumbøker i alle fag.

RELATERTE BØKER