Fortet

Fortet - Bernard Cornwell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernard Cornwell
DIMENSJON
6,15 MB
FILNAVN
Fortet.pdf
ISBN
3486763074541

BESKRIVELSE

Sommeren 1779, da kampene i den amerikanske uavhengighetskrigen beveger seg lenger sør, setter en britisk styrke bestående av knapt tusen skotske infanterister, med støtte fra tre krigsskip, seil til New Englands tåkelagte kyst. Skottene etablerer en garnison og marinebase ved Penobscot Bay øst i Massachusetts, der de slår tilbake mot opprørernes skip og beskytter amerikanske lojalister. Amerikanerne svarer med å sende mer enn førti skip og rundt tusen infanterister for å "fange, drepe eller tilintetgjøre" den utenlandske invasjonsstyrken. Men inkompetanse og ubesluttsomhet fører til et forferdelig tap som får overveldende følger for to menn på hver sin side av konflikten: en uerfaren ung, skotsk løytnant ved navn John Moore, i starten av en strålende militærkarriere... og en sølvsmed og patriot fra Boston ved navn Paul Revere, som blir stevnet for krigsretten for ordrenekt og feighet.

15 k liker dette. Fangene på Fortet blir et unikt eventyr! Samle vennene dine, lag et team og løs oppgavene i rommene. Fangene på fortet Arild Haugen - hjemmeside.

januar. Fangene på Fortet er en gøy opplevelse sammen med venner, familie og kollegaer. Kjenner du noen som tar utfordringen? Gavekort sendes mottaker på epost, hvis du heller ønsker å overlevere dette selv eller på et senere tidspunkt skriver du inn din egen epost som mottaker.

RELATERTE BØKER