Tid og teater

Tid og teater - Stian Sørlie | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stian Sørlie
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Tid og teater.pdf
ISBN
8511029779197

BESKRIVELSE

De tre delene denne boken består av er noenlunde jevngamle og handler, hver på sin måte, om tid. Det essayistiske innlegget, Blindveier, er hentet fra min bok Teater i blinde, som utkom i 1969, og inneholdt teaterkritikker og kommentarartikler fra årene før. ET GODT HODE ble skrevet i begynnelsen av 60-årene, og er altså ca. 50 år gammelt. Stykket er et godt eksempel på en teatertekst som virker noe gulnet i ytre form, men som behandler evige spørsmål om skyld og rett og straff. DRØMMEN OM GUNILLA ble skrevet etter et kort, men hektisk møte under en kunstnerfest i Stockholm i mai 1965. Stykket forteller oss . enten vi nå vil tro det eller ikke . at sterke følelser kan stanse tiden.

Hun har tidligere jobbet som regissør ved blant annet Rogaland Teater, Nationaltheatret, Akershus Teater ... fra Teater Ibsen Gjestespill på Teater Ibsen 16. oktober.

oktober. Henrik Wergeland: De siste kloke på Terranova - en satire over vår tid.

RELATERTE BØKER