Da Vinci-koden

Da Vinci-koden - Dan Brown | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Brown
DIMENSJON
3,15 MB
FILNAVN
Da Vinci-koden.pdf
ISBN
3839874675896

BESKRIVELSE

En kode skjult i verkene til Leonardo da Vinci ... et desperat kappløp gjennom Europas slott og palasser .. en eksplosiv sannhet skjult gjennom århundrene ... avdekket til sist. Sentralt i oppklaringen står professor Robert Langdon, spesialist i religiøs symbologi. Da Vinci-koden er en av verdens mest solgte romaner gjennom alle tider. "En riktig godbit for oss som elsker kombinasjonen av mystikk, spenning, historie, vitenskap og ville konspirasjonshistorier." - VG

Sendes innen 4-6 virkedager. Kjøp boken Da Vinci-koden av Dan Brown (ISBN 9788280876607) hos Adlibris.com.

Kort fortalt diskuterer man hva som er fiktive og hva som er ikke-fiktive motiver i Dan Browns bok. Da Vinci Koden er en thriller om den amerikanske symbolforskeren Robert Langdon, som er på forelesning i Paris. Men da museumskuratoren på Lovre (Jacques Sauniere)blir funnet myrdet i The grand hall i Lovre, dekket av et pentagram og med en ubegripelig kode som blir avsluttet med p.s.

RELATERTE BØKER