Afrodites basseng

Afrodites basseng - Gert Nygårdshaug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gert Nygårdshaug
DIMENSJON
11,17 MB
FILNAVN
Afrodites basseng.pdf
ISBN
7333167622754

BESKRIVELSE

Den unge kvinnen reiste seg opp og stirret, gned sand fra øyne og kinn og stirret; hun så maltrakterte kropper, kroppsdeler og blod, det dampet rødt fra den varme sanden og riksene skrek hest på den blå himmelen, hun vendte seg bort for ikke å se mer, men oppdaget plutselig en bevegelse midt i smuget; en av soldatene levde! han kom krypende mot henne med blodig ansikt og den ene foten avrevet, hun krøket seg sammen i redsel og trakk odooji-kniven fra sliren, det blanke stålet blinket...I Afrodites basseng har borgerkriger, voldsomme demonstrasjoner og teknologisk sammenbrudd ført frostmannen Jonar Snefang og hans sønn Erlan til en avsidesliggende bygd i Norge. En dag kjenner plutselig Jonar en foruroligende lukt og han får tildelt en mystisk kiste som blant annet inneholder et kart over Sahara og en gammel bok med en gåte. Samtidig drømmer Jonar om den unge kvinnen Ooni som vandrer i ørkenen...Les utdrag fra boken [pdf]Anmeldelser:"Ny stor roman fra denne forfatteren som er ulik alle andre, særlig kolleger med et kall."... "Men. Dette er først og fremst en velskrevet, spennende, endog gripende fortelling. Det er kort og godt Gert Nygårdshaug i toppslag."Terje Stemland, AftenpostenLes hele anmeldelsen".. Gert Nygårdshaug er vanskelig å legge fra seg. Boken pirrer intellektet og følelsene hele veien."Alexandra Heyerdahl, Drammens Tidende"Med Afrodites basseng har Gert Nygårshaug igjen skrevet en roman som atskiller seg fra alt annet som utgis her til lands. Kanskje er det hans beste noensinne. Kanskje blir den også stående som bokhøstens store norske."Geir Vestad, Hamar ArbeiderbladLes hele anmeldelsen"Han er fabeldikteren som på sitt beste forener vakker poesi og naturvitenskapelig innsikt, sansning og refleksjon, dramatisk spenning og analytisk dybdeboring."Steinar Sivertsen, Aftenbladet.noLes hele anmeldelsen"Gert Nygårdshaugs roman Afrodites basseng imponerer ved sitt storslåtte perspektiv. Den tar oss med i nær fremtid til en katastrofe, og på en reise, indre og ytre, til leserens indre kraft. Spedd med vitenskap og fornuft."Bror Wyller, Poeten.noLes hele anmeldelsen

roman. Forfatter: Nygårdshaug, Gert: Utgitt: 2008: Velg og bestill.

Den unge kvinnen reiste seg opp og stirret, gned sand fra øyne og kinn og stirret; hun så maltrakterte kropper, kroppsdeler og blod, det dampet rødt fra den varme sanden og riksene skrek hest på den blå himmelen, hun vendte seg ... Afrodites basseng : roman . Nygårdshaug, Gert.

RELATERTE BØKER