Blodig gjeld

Blodig gjeld - Peter Temple | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Temple
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Blodig gjeld.pdf
ISBN
6108460891866

BESKRIVELSE

Møt Jack Irish, litt advokat, deltids pengeinnkrever, møbelsnekker, av og til privatetterforsker som liker raske hester og fotball.En beskjed på telefonsvareren fra en eksklient får ikke varsellampene til å blinke for Jack - livet hans er tøft nok fra før, han trenger ikke gamle problemer: Fotballaget hans taper, og han lager fortsatt mat til bare seg selv. Men når eksklienten blir funnet død, endrer alt seg. Jack blir dratt inn i et farlig spill med korrupsjon, skitne eiendomsavtaler, mørk seksualitet og flere drap. Han må gjøre alt han kan for å slippe unna leiemordere og korrupte politifolk - og han har ekstremt dårlig tid. Nettet snører seg sammen rundt han.Temple regnes som en av verdens beste krimforfattere. Hans bøker er i dag utgitt i over 20 land. I 2007 mottok han verdens mest prestisjefylte krimpris, Duncan Lawrie Dagger, for Mørk kyst, som ble hans definitive internasjonale gjennombrudd: en bok som har fått like mye ros for sine unike litterære egenskaper som for sine krimkvaliteter."Temple har samfunnskritisk snert uten å glemme underholdningsverdien. Velskrevne, gode dialoger og fin Melbourne-stemning: Joda, bare gled deg til de tre neste Irish-bøkene kommer på norsk i år." Jarle Natland, Stavanger Aftenblad"Prosaen er tett, tempoet til å miste pusten av, dialogen er forfriskende." Sun-HeraldLes utdrag fra boka

Sendes om 4 virkedager. Kjøp boken Blodig gjeld av Peter Temple (ISBN 9788275477130) hos Adlibris.com.

november 1955 på Haugenstua i Groruddalen i Oslo) er en norsk forfatter og musiker.Han har også produsert musikkinnspillinger og arbeidet med teater, fjernsyn og digitale medier. Han har brukt pseudonymet Freddi Fiord, særlig som musikkprodusent, blant annet for The Aller Værste! og Wannskrækk/DumDum Boys Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til blodig.

RELATERTE BØKER