Elskerinnen

Elskerinnen - Danielle Steel | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Danielle Steel
DIMENSJON
3,56 MB
FILNAVN
Elskerinnen.pdf
ISBN
1033008540298

BESKRIVELSE

Natasha Leonovas skjønnhet reddet livet hennes. Etter at en russisk milliardær fant henne på gaten i iskalde Moskva, har hun levd under hans beskyttelse. Hun kjenner sin plass - og reglene. Hun lukker øynene for Vladimirs hensynsløshet, for selv opplever hun bare vennlighet og sjenerøsitet, og hun er sikker på at han alltid vil beskytte henne. Til gjengjeld gir hun ham sin usvikelige lojalitet. Theo Luca er sønn av den verdenskjente kunstneren Lorenzo Luca. Han etterlot kona og sønnen med en kunstsamling som er verdt en formue, men som de nekter å selge. Lorenzos enke har forvandlet hjemmet deres i St. Paul de Vence til en berømt restaurant og har dekorert den med den avdøde ektemannens malerier. Det er der Theo møter Natasha, den vakreste kvinnen han noen sinne har sett. Samtidig er det der Vladimir oppdager Lucas kunst, og to farlige besettelser begynner ...

Totalkarakter 4,2 / 5 ... Elskerinnen er nummer to, i en tid hvor du skal være nummer én overalt. Frihet.

Ved de europeiske hoffene, kanskje spesielt i Versailles og Whitehall på 1600- og 1700-tallet, fikk ofte elskerinner stor makt og innflytelse. ELSKERINNE: Få menn forlater sine koner for elskerinnen, og skulle han derimot gjøre det likevel, vil du alltid føle usikkerhet på om du kan stole på ham med andre kvinner. Foto: REX/Caiaimage/All Over Press Vis mer Elskerinne Derfor bør du si nei til elskerinne-rollen Vil gi deg mer sorg enn glede. Slik blir du super-elskerinnen Kjensli oppfordrer kvinner til å "gi litt faen" og heller slå ut håret sammen med partneren.

RELATERTE BØKER