Heksen

Heksen - Camilla Läckberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Läckberg
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Heksen.pdf
ISBN
7102610536089

BESKRIVELSE

To barn forsvinner med 30 års mellomrom. Når det andre barnet blir funnet nøyaktig samme sted som den første, blir politiet urolige.Når fireårige Linnea forsvinner fra en gård rett utenfor Fjällbacka, vekkes onde minner til live. Tretti år tidligere forsvant fire år gamle Stella fra den samme gården, og to tretten år gamle jenter ble anklaget. Domstolen fant dem skyldige, men på grunn av sin unge alder slapp de fengsel. Den ene av dem har siden levd et stille liv i Fjällbacka. Den andre er tilbake for første gang siden hendelsen, nå som berømt skuespiller.Innbyggerne i Fjällbacka stiller opp i manngard for å lete etter Linnea, og til slutt finner de henne. Naken, ved nøyaktig samme skogstjern der den første jenta ble funnet. Patrik Hedström og hans kollegaer spør seg om det kan være en sammenheng mellom de to drapene. De får Erica Falck, som allerede er i gang med en bok om den gamle saken, til å hjelpe seg. Etterforskningen river opp mange gamle sår i det lille samfunnet. Ryktene spres og innbyggernes redsel for det ukjente får fryktelige konsekvenser.Heksen er Camilla Läckbergs tiende bok om Erica Falck og Patrik Hedström i Fjällbacka.

Lad mig sige det med det samme bogen kunne godt have været noget kortere, for det ville have gjort, at den blev mere tight og ikke nær så langtrukken som den til tider bliver. Heksen er 600 sider lang, og ingen ting er overflødig. Mange karakterer kommer til orde, vi blir godt kjent med dem, de gestaltes på en skikkelig måte uten at intrigen går på tomgang.

Felles for alle alkener er at karbonet i karbonkjedene inneholder én eller flere dobbeltbindinger.Det vil si at et alken eksempel på en umettet forbindelse. ... Kjøp Heksen fra Tanum To barn forsvinner med 30 års mellomrom.

RELATERTE BØKER