Plantevern i veksthus

Plantevern i veksthus Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Plantevern i veksthus.pdf
ISBN
5073497777782

BESKRIVELSE

Integrert plantevern går ut på å kombinere flere ulike bekjempelsestiltak for å redusere bruken av kjemiske plantevernmidler. For å kunne utføre integrert bekjempelse, må man vite hvordan skadegjørerne ser ut, hvordan de lever og hvilke tiltak som er aktuelle. I boka finnes foto og beskrivelse av de vanligste ugrasartene, og de viktigste skadegjørere. I tillegg omtales godkjenningssystem for integrert plantevern (IPV), miljøbelastningsindikatoren MBI og retningslinjer for IPV. Boka inngår i kursmateriellet til autorisasjonsordningen for kjøp og bruk av plantevernmidler. Utgitt i samarbeid med Planteforsk Plantevernet.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Plantevern i veksthus (ISBN 9788252927832) hos Adlibris.com.

Annet. Kontakt Finn oss Artikler Min gård Logg inn Start Planteproduksjon Grønnsaker Grønnsaker i veksthus Tomat Plantevern.

RELATERTE BØKER