Padlereiser i Færder nasjonalpark

Padlereiser i Færder nasjonalpark - Vigdis Askjem | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Askjem
DIMENSJON
3,96 MB
FILNAVN
Padlereiser i Færder nasjonalpark.pdf
ISBN
6672571915529

BESKRIVELSE

Bli med på helårspadling i Færder marine nasjonalpark! Forfatteren tar deg med inn i et fantastisk padleområde i tekst og bilder. Skjærgården byr på ramsalt sjø og vakre øyer med teltplasser og utedoer. Denne padleboken inspirerer til balanse i kajakken og i livet. I padlingens verden nyter man naturen som den er med skiftende himmel, hav, bølger, vind, lys og lyder. Et vannavstøtende uttagbart padlekart følger med boken. Vigdis Askjem er helårspadler og helfrelst av mangfoldet av muligheter i Færder nasjonalpark. Vigdis er sertifisert aktivitetsleder «Hav» i Norges Padleforbund og har lang fartstid som fotograf, journalist og redaktør.

Gjennom de fire årstidene gir hun oss en essayistisk framstilling av hva padling kan være, og hva padling er for henne. «Hvis jeg padler regelmessig, blir jeg et roligere og lykkeligere menneske». Færder nasjonalpark, Tønsberg, Norway.

nasjonalparken på det norske fastlandet og den første i Vestfold.. Færder nasjonalpark. For Færder nasjonalpark gjelder egne bestemmelser knyttet til hundehold og båndtvang.

RELATERTE BØKER