Politisk-administrative rammer for barnehageledelse

Politisk-administrative rammer for barnehageledelse - Kjetil Børhaug, Kari Hoås Moen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjetil Børhaug, Kari Hoås Moen
DIMENSJON
3,67 MB
FILNAVN
Politisk-administrative rammer for barnehageledelse.pdf
ISBN
8882882951397

BESKRIVELSE

Barnehagefeltet har i løpet av få år gjennomgått store forandringer og utviklet seg til en betydelig samfunnssektor. Denne boka gir lederne av denne sektoren ny og nødvendig kunnskap og oversikt over det politisk-administrative systemet som alle barnehagelærere skal jobbe i, samtidig som den drøfter ledelse i forhold til barnehagens omgivelser. Boka er delt i to hoveddeler og har 12 kapitler: Del 1: Strukturer, aktører og rammer Del 2: Barnehagepolitiske avgjørelser og prosesser rundt barnehagen Boka er skrevet for studenter og lærere i fagområdet Ledelse, samarbeid og utviklingsarbeid i barnehagelærerutdanningen og for Nasjonal lederutdanning for styrere i barnehager.

Skolen i demokratiet - demokratiet i skolen. Trond Solhaug og Kjetil Børhaug.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Request PDF | Politisk-administrative rammer for barnehageledelse | Barnehagefeltet har i løpet av få år gjennomgått store forandringer og utviklet seg til en betydelig samfunnssektor. Denne ... Kjøp 'Politisk-administrative rammer for barnehageledelse' av Kjetil Børhaug fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER