Værtegn i Norge

Værtegn i Norge - Eli Kari Gjengedal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli Kari Gjengedal
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Værtegn i Norge.pdf
ISBN
7170381803061

BESKRIVELSE

"Været blir som det blir" og "alle snakker om været, men ingen kan gjøre noe med det", sier vi oppgitt. Men det vi kan gjøre noe med, er å innrette oss etter deg. Da er det greit å vite hvordan været blir. Og hvorfor ikke ha det litt gøy underveis. Værvarsling er ikke bare forbeholdt meteorologene og vitenskapsmenn og -kvinner. Du og jeg kan se etter tegn i naturen, på himmelen og i atmosfæren for å lage våre egne værvarsler. Eli Kari Gjengedal, kjent værpresentatør på TV 2, vet mer om vær enn de aller fleste av oss. Her deler hun sin nysgjerrighet på og kunnskap om alle rare, pålitelige og upålitelige, snodige og artige værtegn.

Beskrivelse Observasjoner av skyhimmelen og kjennskap til naturen har dannet ordtak og regler som har gått i arv. Folkeminnegranskerne har samlet inn og tatt vare på de folkelige værtegnene i Norge. Værtegn .

Det var ikke noen værmeldinger, slik vi kjenner til i dag. Utstyret for å varsle vær, var heller ikke all verden. Værtegn i Norge Forfatter: Eli Kari Gjengedal Veil.

RELATERTE BØKER