Å bli frisk

Å bli frisk - Maria Alstad Øverås | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Alstad Øverås
DIMENSJON
9,83 MB
FILNAVN
Å bli frisk.pdf
ISBN
8554215795772

BESKRIVELSE

Jeg vil tro at enhver lege vil ha stor nytte av å lese denne boken.«Utposten»Det finnes mange bøker om spiseforstyrrelser, men svært få handler om det de aller fleste lurer på i møte med denne lidelsen. Hvordan blir man frisk?I denne boken møter vi syv personer som forteller om hvordan de på ulikt vis har funnet veien ut av spiseforstyrrelsen og tilbake til et friskt liv. Hva førte til vendepunktet? Hva var til hjelp i bedringsprosessen? Hva var ikke til hjelp? To innledende kapitler gir en teoretisk ramme for å forstå sykdommen og tilfriskningsprosessen. Spiseforstyrrelser oppleves av mange som et mysterium. Hvordan kan noen velge sykdommen framfor livet? For spiseforstyrrelser går på bekostning av livet, i dobbel forstand.Enten du er behandler, pårørende eller selv lider av spiseforstyrrelse, vil denne boken kunne gi deg nye perspektiver, og bedre forståelse av tilfriskningsprosessen og hvordan denne kan hjelpes fram.Maria Alstad Øverås er psykolog og har jobbet i tolv år med spiseforstyrrelser. Hun har skrevet en rekke forskningsartikler, bidratt i flere bøker, og forelest i Norge og utlandet om emnet. I 2016 fullførte hun en doktorgrad om kroppsbilde hos pasienter med anoreksi.

Du kan også sende inn henvisning med elektronisk skadeskjema. Send inn henvisning bli frisk og sterk.

Det er mulig å bli helt frisk, men det kan ofte være vanskelig å vite hva man kan gjøre for å hjelpe seg selv, og det er normalt med motstridende følelser knyttet til prosessen. For å bruke forsikringen trenger du henvisning til behandling fra lege. Den enkleste og raskeste måten å sende inn henvisningen på, er med mobilappen vår Bli Frisk.

RELATERTE BØKER