Amarone og vinene fra Valpolicella

Amarone og vinene fra Valpolicella - Thomas Ilkjær | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Ilkjær
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Amarone og vinene fra Valpolicella.pdf
ISBN
7341942082852

BESKRIVELSE

Den kraftige, fyldige og unike Amarone er en av Italias mest berømte og ettertraktede viner, men også dens søsken Valpolicella, Ripasso og Recioto della Valpolicella er særdeles verdsatte. Denne boken er den ultimate guide til de smakfulle vinene fra Veneto i det nordlige Italia. Bli med til Valpolicella-området mellom Verona og Gardasjøen og få en beskrivelse av det vakre områdets ulike underområder og vintyper. Få oversikt over den sagnomsuste Amarones historie, lær om de lokale druesortene og få et nærmere innblikk i vinens spesielle fremstillingsmetode. Thomas Ilkjær beskriver inngående de beste og viktigste produsentene, og han omtaler også en lang rekke andre vinhus. Fra de store kooperativer til de små familiebruk og fra de tradisjonsfokuserte purister til de fremsynte modernister. Hvordan smaker vinene? Hvilken amaronestil bekjenner de seg til? Les de første sidene av boka her Om forfatteren: Thomas Ilkjær er skribent i flere vinblader i Skandinavia, og han er initiativtager til og daglig leder av det danske Vinakademiets vinkelnerutdannelse. Thomas Ilkjær er dessuten medforfatter på boken Italiensk vin og har i tillegg vært redaktør for flere vinbøker på Politikens Forlag i Danmark. Dansk presse om boken: «Kjøp boken eller ønsk deg den ... En uforbeholden oppfordring fra meg om å skaffe seg boken og min fulle respekt for et sublimt stykke arbeid.» Vinhulen.dk «Boken er grundig, innsiktsfull og ærlig skrevet, i et behagelig og lett tilgjengelig språk.» Dagbladenes Bureau

Amarone della Valpolicella DOC er en av de fineste italienske vinene. Venezia, Gardasjøen, Romeo og Julies Verona. Her i Italias nordøstre hjørne finner vi mange av støvellandets turistattraksjoner - og noen av de mest populære vinene i alle kategorier.

På denne åpne smakingen, med de 13 vinprodusentene fra Amarone Families representert, har du mulighet til å smake over hundre viner. Du tilbringer tiden din ved de utstillerne du selv vil - lær mer om vinene, opplev nye årganger av favorittene og utforsk nye spennende viner. Amarone og vinene fra Valpolicella Published on Oct 18, 2011 Den kraftfulde og unikke Amarone er en af Italiens mest berømte og eftertragtede vine, men også dens søskende Valpolicella, Ripasso ... Amarone er en spesialvariant av valpolicella, og kommer fra vindistriktet Valpolicella i Veneto-regionen i Nord-Italia.

RELATERTE BØKER