Farfars skrin

Farfars skrin - Tone B. Bergflødt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone B. Bergflødt
DIMENSJON
11,21 MB
FILNAVN
Farfars skrin.pdf
ISBN
8956869485490

BESKRIVELSE

Farfars skrin hadde ikke vært åpnet siden krigen. I det hadde han samlet sitt historiske testamente, etterlatt det i et pengeskap og latt skjebnen råde. Lite visste han om hva etterkommerne ville gjøre med hans historie. Ville tiden noen sinne komme da noen ville være villige, eller i stand til å se verden slik han selv så den i 1940? Det skulle han aldri få svar på. Han hadde neppe forutsett at hans sønnedatter mer enn sytti år senere ville skrive en bok basert på innholdet. At det i Norge ville ha utviklet seg til en gryende polarisering, noe liknende den han selv fikk oppleve, og som kom til å gjøre en slik bok ekstra aktuell to generasjoner senere. Dette er fortellingen om forfatterens opplevelser på reisen fra avmakt og fortvilelse til forståelse og forsoning, med bakgrunn i hva hun fant i et skrin etter sin avdøde farfar.

«Farfars skrin - i skyggen av NS» er hennes første bok.Bakgrunnen hennes er odelsjente, oppvokst på et tradisjonelt gårdsbruk på Østlandet. Hun flyttet til Oslo og jobbet i bank fra hun var 20 til 35 år. Farfars skrin hadde ikke vært åpnet siden krigen.

Dette er fortellingen om farfar, pappa og sønnedatteren på en gård på Østlan... De siste seks årene har jeg arbeidet med boka «Farfars skrin» som kom ut i mai 2018 på Prego Mobile forlag. Under arbeidet med boka har jeg deltatt på flere skrivekurs: - med Merete Morken Andersen i Italia - med Jan Kjærstad på litteraturdager i Fredrikstad - med Trude Teige på Aschehoug Forlag - Skriveakademiet med Veslemøy Solberg Kjøp Farfars skrin fra Bokklubber Farfars skrin hadde ikke vært åpnet siden krigen.

RELATERTE BØKER