Veivisere

Veivisere - Magnus Malm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Malm
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
Veivisere.pdf
ISBN
7895147798533

BESKRIVELSE

Bok for den som ønsker å fordype seg i kristent lederskap. Boken henvender seg til den som er utøver av kristen innflytelse i sine omgivelser.

Her finner du formuleringer til krav og kriterier for miljø og sosialt ansvar, og dokumentasjon av kravene, som kan stilles i en anskaffelsesprosess. Jobber du i en virksomhet som har verdier? Er de aktive og levende? Kjenner du dine personlige verdier? Ordet «verdi» kommer fra det latinske ordet valer, å ha betydning for. Hva betyr noe for deg? Hva er riktig og hva er viktig? For virksomheter blir spørsmålet: Hva betyr noe for- og er riktig/viktig for virksomheten? […] Samiske veivisere er ungdom som reiser rundt i Norge og holder foredrag om samer.Se på filmen nedenfor for å høre mer om tiltaket og hvilke forelesninger vi tilbyr. Flere fordeler ved veivisere.

november. Veiviserne utgjør en kunnskapsbase og faglig plattform for lokalt forebyggende arbeid, og kan hjelpe kommunene med å gjøre folkehelsearbeidet kunnskapsbasert og systematisk. Innvandrere som har lengre botid i Norge har mange erfaringer med både utfordringene man kan oppleve som ny i Norge, og hvilken informasjon som er nyttig og relevant, og kan således ha en spesiell god funksjon som «veivisere» for nye innvandrere.

RELATERTE BØKER