Turgleder i Vassfaret

Turgleder i Vassfaret - Tonny Ingvaldsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tonny Ingvaldsen
DIMENSJON
3,76 MB
FILNAVN
Turgleder i Vassfaret.pdf
ISBN
1895417484999

BESKRIVELSE

Boka foreslår 30 flotte turer i Vassfaret, mest på beina, men også noen på sykkel og noen med fiskestang. Turene tar deg ofte med til spesielle steder i Vassfaret, for eksempel et kulturminne, et bjørnehi, en boplass, et fløtningsanlegg, eller en spesiell topp. Hovedteksten består av en turbeskrivelse, sammen med historier og informasjon om kulturminner og natur. Du får gode kart og mye bakgrunns- og faktastoff.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788252933376 Turgleder i Vassfaret Tonny Ingvaldsen (Innbundet) Tips en venn 432 kr Antall . Kjøp.

Når det nå dukker opp enda ei bok, er det lett å tenke: Har vi bruk for den, er ... Kjøp 'Turgleder i Vassfaret, turbok for en av Norges mest sagnomsuste villmarker' av Tonny Ingvaldsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788252933376 Turgleder i Vassfaret Tonny Ingvaldsen (Innbundet) Tips en venn 432 kr Antall .

RELATERTE BØKER