9 måneder med hekling

9 måneder med hekling - Maaike van Koert | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maaike van Koert
DIMENSJON
6,33 MB
FILNAVN
9 måneder med hekling.pdf
ISBN
9469089367351

BESKRIVELSE

En heklebok for alle som snart skal ønske en ny baby velkommen. Venter du barn selv, eller gjør noen i din nærmeste krets? Ønsk den nye verdensborgeren velkommen med gaver du selv har laget. I denne boka finner du 25 hekleprosjekter med ulik vanskelighetsgrad, slik at du kan starte med et prosjekt tilpasset hekleferdighetene, tilgjengelig tid eller ditt energinivå fra trimester til trimester. Lag en nusselig genser, en ranglevenn, en varm jakke, babysko, bleiebukse eller en uro med søvnige sauer til barnet, et sjal eller skjerf til mor, et gulvteppe, sengeteppe eller fargerike vimpler til barnerommet. Det gjør ikke noe om du ikke har heklet før; alt du trenger å kunne, blir grundig vist med tekst og bilde bakerst i boka. Der finner du også forklaring av forkortelsene som er brukt i boka.

Maaike van Koert; Simon Pask (Fotograf) ; Bente-Lill Øygard (Oversetter) ; Terje Øygard (Oversetter) Hekling til barnerommet er en samling hekleoppskrifter hvor en gammel og tradisjonell teknikk brukes på en ny og moderne måte. De heklede figurene kalles amigurumi, og teknikken er opprinnelig en kunstform fra Japan.

Leonie Morgan Hekle 75 fargerike sekskanter. Søkeresultater for Hekling & hakking - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste ... 9 måneder med hekling, tell ned til den ...

RELATERTE BØKER