Åtte dager i Jerusalem

Åtte dager i Jerusalem - Ole Chr. M. Kvarme | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Chr. M. Kvarme
DIMENSJON
5,2 MB
FILNAVN
Åtte dager i Jerusalem.pdf
ISBN
5940847363136

BESKRIVELSE

Hvordan feiret Jesus og disiplene påske? Kan den jødiske påskefeiringen også berike kristnes tro? Denne boken tar oss med til Jerusalem og de siste dramatiske dagene av Jesu liv. Med bakgrunn i bibelsk og jødisk tradisjon trekkes linjene til vår kristne påskefest og det spesielle innholdet som knytter seg til hver enkelt av disse åtte dagene. Høydepunktet i den jødiske feiringen er påskemåltidet, som ved ord og ingredienser, hørsel og smak, gjenskaper minner om utferden fra Egypt. Jesus feiret det med disiplene, og et tilsvarende påskemåltid er blitt et verdifullt innslag i påskefeiringen i menigheter og fellesskap over hele landet. Åtte dager i Jerusalem inneholder to opplegg for feiring av påskemåltid og et andaktsopplegg for hver dag gjennom påsken. Denne boken er en revidert utgave av boken med samme tittel fra 1996.

Også Landstads reviderte salmebok har salmen med åtte strofer. Her finner vi salmen som nummer 442 og den står ... Åtte dager i påsken Her kan du se hva som skjedde med Jesus og disiplene den første påsken, fra palmesøndag til påskedag.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Åtte dager i Jerusalem inneholder to opplegg for feiring av påskemåltid og et andaktsopplegg for hver dag gjennom påsken.

RELATERTE BØKER