Håndtering av aggressiv atferd med lavaffektive tilnærminger

Håndtering av aggressiv atferd med lavaffektive tilnærminger - Andrew A. McDonnell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrew A. McDonnell
DIMENSJON
6,8 MB
FILNAVN
Håndtering av aggressiv atferd med lavaffektive tilnærminger.pdf
ISBN
1190417579774

BESKRIVELSE

Hvordan kan man håndtere vold og aggresjon fra pasienter og brukere? Denne boken gir alternativer til tvang og makt i omsorgsrelasjoner der man stadig støter på utfordrende atferd. Det er mulig å håndtere aggressiv atferd uten at det må føre til konfrontasjoner. I denne boken får helsepersonell praktiske råd som vil bedre hverdagen for både tjenestemottakere, omsorgspersoner og helsepersonell. Metoden lavaffektiv tilnærming (LowArousalApproach) fokuserer det på enkle ting som det å gi rom, bruke tid og dempe stresset hos den utagerende. Dette er tilgjengelige strategier som demper stressnivået både hos tjenestemottaker og ansatt og fører til en positiv samhandling. Introduksjonskapittelet er skrevet av Kurt Elvegård, NTNU Samfunnsforskning. Boken er tilrettelagt for norske forhold av Trude Stenhammer, rådgiver i Stiftelsen SOR.

Min side; Logg ut Logg inn; Hjem; Serier. Serier; Gå til Serier; Alle serier Håndtering av aggressiv atferd med lavaffektive tilnærminger (Forfatter: Andrew A.

McDonnell fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215020051 Håndtering av aggressiv atferd med lavaffektive tilnærminger av: Andrew A.

RELATERTE BØKER