Kjærlighet i hastighetens tid

Kjærlighet i hastighetens tid - Sissel Gran | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sissel Gran
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Kjærlighet i hastighetens tid.pdf
ISBN
1516222624566

BESKRIVELSE

Forfatteren skriver her om det moderne paret, om forelskelse og kjærlighet, konflikter og knuter, utroskap, brudd og om forhold som varer. Forfatteren hevder at i vår rastløse tid er det så mye som krever partenes oppmerksomhet, at ønsker vi kjærlighet som varer, må man vite noe om samlivets hjerte og sjel, og vi må vite hva vi selv kan bidra med for å holde kontakten med den vi elsker. Har litteraturliste.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.

Og finner vi den, ønsker vi at den skal vare. Det krever mer enn følelser, flaks og vilje! Par skapes ikke av harmoni alene. Kjøp Kjærlighet i hastighetens tid fra Tanum Vi lengter alle etter kjærlighet, etter å bli del av noe større enn oss selv.

RELATERTE BØKER