Lek i begynneropplæringen

Lek i begynneropplæringen Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,11 MB
FILNAVN
Lek i begynneropplæringen.pdf
ISBN
7749935068080

BESKRIVELSE

Hvordan kan vi legge bedre til rette for lek, lekende arbeidsmåter og læring i skole og skolefritidsordning?Denne boken handler om lekens betydning for de yngste barna i skolen, og om lekens betydning for kontinuitet mellom barnehage, skolefritidsordning og skole. For at barna både skal få leke og lære, er det behov for mer kunnskap om lek og lekende tilnærminger til læring i dagens skole og skolefritidsordning. Boken viser hvordan lek, bevegelse og varierte arbeidsmåter gir bedre muligheter for helhetlig læring og utvikling.Med forskningsbidrag fra nasjonale og internasjonale forskere løfter boken fram ulike perspektiver på lek og lekende tilnærminger i skolen. De ulike kapitlene bidrar til bevisstgjøring, refleksjon, videre diskusjon og forskning rundt lek både som fenomen og som arbeidsform i skolen.Målgruppen for boken er studenter i lærerutdanningene, lærere, skoleledere, lærerutdannere og forskere som er opptatt av begynneropplæringen og overgangen mellom barnehage og skole.Redaktørene er Aslaug Andreassen Becher, Elisabeth Bjørnestad og Hilde Dehnæs Hogsnes. Øvrige bidragsytere er Stig Broström, Ingrid Frenning, Peder Haug, Karin Høyland, Gunn Tone Iversen, Maybritt Jensen, Ole Frederik Lillemyr, Knut Løndal, Heid Osnes, June Berger Storli, Astrid Unhjem og Glenda Walsh.

Flere av pakkene inneholder økter som behandler en eller flere av fokusgruppene minoritetsspråklige, høyt presterende, gutter og/eller elever med lese- og skrivevansker. Sammen har de redigert boka Lek i begynneropplæringen. Lekende tilnærminger til skole og SFO.

Hvordan kan vi legge bedre til rette for lek, lekende arbeidsmåter og læring i skole og skolefritidsordning? Denne boken handler om lekens betydning for de yngste barna i skolen, ... Lek i begynneropplæringen: lekende tilnærminger til skole og SFO Av Hilde Dehnæs Hogsnes, Aslaug Andreassen Becher, Elisabeth Bjørnestad Forlag Universitetsforlaget ISBN 9788215034133 Utgitt 2019 (1. utgave), Myk perm.

RELATERTE BØKER