Sosiologiske perspektiver for helse- og sosialarbeidere

Sosiologiske perspektiver for helse- og sosialarbeidere - Pål Repstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Repstad
DIMENSJON
9,35 MB
FILNAVN
Sosiologiske perspektiver for helse- og sosialarbeidere.pdf
ISBN
7996456351056

BESKRIVELSE

Boka presenterer sosiologiske grunnbegreper og ulike sosiologiske retninger på en lettfattelig, men samtidig faglig presis måte. Forfatteren knytter det allmenne stoffet opp mot temaer og situasjoner som helse- og sosialarbeidere møter og må forholde seg til. Perspektivene skifter fra den enkelte ansatte eller klient og opp til samfunnsendringer på makroplan, med særlig blikk for samspillet mellom aktører og samfunnsstrukturer.Boka har forslag til videre lesing, og arbeidsoppgavene er i stor grad utformet med utgangspunkt i at det er morsomt å drive med sosiologi.Denne tredjeutgaven er oppdatert både på endringer i velferdssektoren og på ny teori og forskning. Boka er tilpasset bachelorstudiene i helse- og sosialfag, men vil være relevant for alle yrker der en kommer i kontakt med levende mennesker.«Dette er ei bok som vil kunne forsvare sin plass på mange pensumlister, også ut over dei snevre helse- og sosialfaga. Ikkje minst vil mange legar kunne ha nytte av å lese boka.»J. Nessa, Tidsskrift for Den norske legeforening nr. 22

Den presenterer sentrale sosiologiske grunnbegreper, perspektiver og retninger og avslutter med en drøfting av sosiologiens rolle i samfunnet, med særlig vekt på hvordan sosiologi kan betyr noe for yrkesutøvere i helse- og sosialsektoren. Boken er en nyskrevet og utvidet utgave av Repstads "Sosiologiske perspektiver på helse- og sosialinsttusjoner". Boka presenterer sosiologiske grunnbegreper og ulike sosiologiske retninger på en lettfattelig, men samtidig faglig presis måte.

Ikke riktig utgave? Boka presenterer sosiologiske grunnbegreper og ulike sosiologiske retninger på en lettfattelig, men samtidig faglig presis måte. Forfatteren knytter det allmenne stoffet opp mot temaer og situasjoner som helse- og sosialarbeidere møter og må forholde seg til.

RELATERTE BØKER