Tenkepauser

Tenkepauser - Hilde Bondevik, Inga Bostad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Bondevik, Inga Bostad
DIMENSJON
9,3 MB
FILNAVN
Tenkepauser.pdf
ISBN
5546876677621

BESKRIVELSE

Tenkepauser - filosofi og vitenskapsteori gir en systematisk og historisk innføring i vestlig og østlig filosofihistorie, vitenskapsteori, etikk, økologi og feminisme for den allment interesserte leser. Den tar utgangspunkt i dagliglivet og inviterer til refleksjon, diskusjon og anvendelse av filosofi i hverdagen.Boka inneholder mange oppgaver som kalles tenkepauser. Oppgavene skal få leseren til å stoppe opp og reflektere over fagstoffet, opplevelser og problemstillinger i hverdagen og eget liv. Oppgavene egner seg godt til gruppearbeid og som diskusjonsgrunnlag i klassesammenheng.Oversikt over innholdet:Del 1 tar for seg filosofihistorien med start i den greske filosofien, inn i middelalderen, gjennom renessansen helt til eksistensfilosofi og nye filosofiske retninger. Delen avsluttes med et kapittel om filosofi og feminismeDel 2 tar for seg anvendt filosofi, og her behandles spesielle filosofiske retninger som nyere språkfilosofi, østlig filosofi, etikk, økofilosofi og kunnskapsteori.Del 3 starter med vitenskapsteoriens utvikling. Her belyses også ulike vitenskapsteoretiske retninger, herunder hermeneutikk og feministisk vitenskapsteori.

Derfor han har søkt tilflukt på det naturnære familiestedet i Hallingdal, hvor foreldrene hans bodde. Det er mye undertrykt frustrasjon som skal ut. Da Eirik Larsen skulle ta muntlig eksamen i samfunnsendring og kommunikasjon, for å få bachelorgrad på UiA, ble eksamen utsatt.

Det er ikke er enighet om blant annet av konsekvensene av dette, og temaet kommer ofte til diskusjon. Kjøp Tenkepauser fra Tanum Tenkepauser - filosofi og filosofisk refleksjon 1 tar utgangspunkt i problemstillinger fra dagliglivet og inviterer til refleksjon, diskusjon og anvendelse av filosofi i hverdagen. Filosofi er viktig for de valg vi foretar innenfor etikk, miljø, økonomi og samliv. Grafiske tenkepauser i en rastløs tid.

RELATERTE BØKER