Type 1 diabetes hos barn, ungdom og unge voksne

Type 1 diabetes hos barn, ungdom og unge voksne - Ragnar Hanås | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnar Hanås
DIMENSJON
11,75 MB
FILNAVN
Type 1 diabetes hos barn, ungdom og unge voksne.pdf
ISBN
2069845235469

BESKRIVELSE

Type 1 diabetes hos barn, ungdom og unge voksne viser hvordan man i praksis kan ta hånd om sin egen diabetes. For å ha det bra med diabetes i dag, og for å forebygge at det oppstår komplikasjoner senere i livet, trenger enhver som har diabetes mer kunnskap om sykdommen enn hva en gjennomsnittsdoktor har. Moderne forskning viser entydig at et lavere gjennomsnittlig blodsukker minker faren for komplikasjoner senere. Denne boka gir kunnskap om hvordan man kan oppnå dette.Boka er skrevet for barnefamilier, ungdommer og unge voksne med insulintrengende diabetes. Den er nyttig for studenter og alle som kommer i kontakt med personer som har diabetes, både leger, sykepleiere, ernæringsfysiologer, barnehage- og skoleansatte, helsesøstre og annet helsepersonell. Boka egner seg også godt som kurslitteratur.Denne norske utgaven er tilrettelagt av professor dr.med. Hans-Jacob Bangstad ved Oslo universitetssykehus, Rikshospitalet.

Dahl-Jørgensen K, Grønnerud TL, Saksegaard K: Karbohydrater og Insulin - tilpass insulin til maten du spiser. Denne typen kan unntaksvis forekomme hos barn, og den kalles da MODY (Maturity Onset Diabetes in the Young). Forekomst.

Pensumbøker i alle fag. Dette er boken for deg som nettopp har fått diagnosen diabetes.

RELATERTE BØKER