Ulvenatten

Ulvenatten - Tom Egeland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Egeland
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Ulvenatten.pdf
ISBN
6193330385394

BESKRIVELSE

En gruppe tsjetsjenske terrorister kupper norsk fjernsyns mest populære debattprogram. Gislene, politiet og regjeringen er maktesløse. Mens politiets forhandler og gisselredningsgruppe forsøker å redde flest mulig ut av studioet i live, viser stadig flere tv-kanaler verden over det direktesendte gisseldramaet. I denne forrykende thrilleren følger vi dramaet gjennom natten - minutt for minutt, time for time. "Ulvenatten" er filmatisert for både kino og tv. Dette er den tredje boken om TV-journalisten Kristin Bye.

Vi følger dramaet minutt for minutt fra kl. 22.00 til kl.

Innleser: Erik Hivju. Kategori: Skjønnlitteratur, Krim og spenning. "Ulvenatten" er en forrykende actionthriller om gislenes redselsfulle timer og om det storpolitiske spillet rundt terroristenes krav.

RELATERTE BØKER