ABC for ikke-økonomer

ABC for ikke-økonomer - Gunnar Engelsåstrø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Engelsåstrø
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
ABC for ikke-økonomer.pdf
ISBN
2371650362208

BESKRIVELSE

Skal du starte ditt eget firma, eller utdanner du deg til et yrke hvor det er naturlig å starte for deg selv? Kanskje du har blitt med i styret av en bedrift og ønsker å forstå firmaets økonomiske situasjon bedre? Eller har du fått større ansvar på arbeidsplassen og ønsker å oppgradere kunnskapene? Da er det nyttig å lese denne boken. Boken egner seg også godt for studier som ikke er rene økonomistudier, men hvor økonomi inngår, for eksempel i ingeniørutdanninger og studier i entreprenørskap. ABC for ikke-økonomer gir en kortfattet og oversiktlig innføring i moderne IT-basert regnskapsførsel. Boken gir videre forståelse for hva regnskapstallene forteller deg, hvordan kostnader beregnes og priser fastsettes, litt om markedsmekanismer og om budsjettering og finansiering. Som vedlegg finner du en kort forklaring av økonomiske ord og uttrykk, innføring i bruk av sentrale Excel-funksjoner og repetisjon av litt praktisk regning. ABC for ikke-økonomer er velegnet både for organisert kursvirksomhet og forelesninger, og for dem som ønsker å lese på egen hånd. Boken fungerer også som et nyttig oppslagsverk. 4. utgave av boken er gjennomgående oppdatert mht. lover, regler og rammebetingelser. Det er også inkludert et nytt kapittel om hvordan man kan lykkes som gründer. Du finner en rekke oppgaver i boken. Løsningsforslag til disse finner du nederst på denne siden. Her er det også lagt ut nyttig tilleggsstoff, blant annet budsjettoppstilling i Excel som du selv kan laste ned og bruke, og Powerpointpresentasjoner for forelesere.

lover, regler og rammebetingelser. Det er også inkludert et nytt kapittel om hvordan man kan lykkes som ... ABC for ikke-økonomer er velegnet både for organisert kursvirksomhet og forelesninger, og for dem som ønsker å lese på egen hånd.

Pedagogiske metoder: Plenumforelesninger og oppgaveløsninger. Det nettbaserte undervisningsverktøyet Blackboard vil bli tatt i bruk bl.a for å lette tilgangen til fagstoff og informasjonsutveksling. Ingebrigt Aasbø er utdannet siviløkonom og underviser til daglig som høyskolelektor på høyskolen i Oslo og Handelshøyskolen BI.

RELATERTE BØKER