Aksjeboken

Aksjeboken - Michael Anderson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Anderson
DIMENSJON
5,70 MB
FILNAVN
Aksjeboken.pdf
ISBN
2245005209585

BESKRIVELSE

Aksjeboken er en sammenhengende fremstilling av aksjer som verktøy for både sparing og spekulasjon. Sentrale emner omtales på en nøktern og realistisk måte som gjenspeiler markedets usikkerhet. Samtidig er boken enkelt og klart formulert.Strukturen er nedenfra og opp, fra aksjenivå til porteføljenivå. På veien røres det ved en rekke temaer: selskapsstruktur, megleres rolle, valg av indekser, aktiv og passiv forvaltning, teknisk og fundamental verdsetting, og aksjers historiske og forventede avkastning.Boken er velegnet for den interesserte enkeltinvestor, økonomi-student og andre som grenser opp mot finansbransjen. Enkelhet er et mål gjennomgående, i tråd med prinsippet «så enkelt som mulig, men ikke enklere enn det». Boken er nøktern og ikke salgsdrivende, og investeringsbeslutningers iboende usikkerhet er søkt bevart. Boken gir en god oversikt for deg som ønsker å investere i aksjemarkedet. Forfatter Michael Anderson har flere års erfaring fra internasjonal aksjeforvaltning. Han har mastergrad fra London School of Economics, og er Chartered Financial Analyst og Autorisert Finansanalytiker.Skrevet for å være forståelig for de fleste- Bygger forståelsen fra bunnen og opp- Sammenhengende fremstilt fra selskapsnivå til porteføljenivå- Beskriver teknisk og fundamental analyse- Finansiell basalkunnskap- Tar opp grunnleggende temaer av sentral betydning- Innvier leseren i realistiske problemstillinger- Kritisk vurdering av etablerte sannheter- Skjuler ikke hvor vanskelig det er å skape meravkastning- Gjenspeiler den faktiske usikkerheten i markedet- Bygger på flere års erfaring fra internasjonal aksjeforvaltning.

Samtidig er boken enkelt og klart formulert. Strukturen er nedenfra og opp, fra aksjenivå til porteføljenivå. Aksjeboken er en sammenhengende fremstilling av aksjer som verktøy for både sparing og spekulasjon.

Sentrale emner omtales på en nøktern og realistisk måte som gjenspeiler markedets usikkerhet. Samtidig er boken enkelt og klart formulert.

RELATERTE BØKER