Design i praksis

Design i praksis - Per Farstad, Birgit Helene Jevnaker | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Farstad, Birgit Helene Jevnaker
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Design i praksis.pdf
ISBN
4193240785932

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring i arbeidsmåter og innganger til samarbeid og ledelse for design, innovasjon og kreative prosesser. Den gir også praktiske tips, verktøy og metoder. Boken er skrevet for studenter innen området og for prosjektledere, designledere og innovatører. Har litteraturliste og register.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Vår pris 439,-(portofritt).

Boken er skrevet for studenter innen området og for prosjektledere, designledere og innovatører. Design i praksis for medarbejdere er et undervisningsforløb for medarbejdere i små og mellemstore virksomheder. Forløbet introducerer dig til grundprincipperne bag designtænkning, og ikke mindst giver vi dig mulighed for at afprøve en lang række konkrete designmetoder. I praksis skiller vi innen design gjerne mellom gjenskaping og nyskaping.

RELATERTE BØKER