Eventyret om den grønne slange og den skjønne lilje

Eventyret om den grønne slange og den skjønne lilje - Johann Wolfgang von Goethe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johann Wolfgang von Goethe
DIMENSJON
4,87 MB
FILNAVN
Eventyret om den grønne slange og den skjønne lilje.pdf
ISBN
5392310160696

BESKRIVELSE

En stor flod deler virkeligheten i to. Fergemannen kan bare bringe reisende én vei - fra det åndeliges land til det sanseligets land. Hvordan skal det kunne skapes en varig forbindelse mellom dem? Underveis i eventyret møter vi blant andre gullkongen, sølvkongen, bronsekongen, blandingskongen, de flakkende lyktemennene og mannen med lampen som bare lyser når det finnes annet lys. Vi møter den skjønne lilje, som har fått den sørgmodige skjebne at hun bringer død til dem som kommer henne nær. Sentralt står den grønne slange, som gjennom en magisk forvandlig blir avgjørende for hvordan fortellingen ender. De mange skikkelser, begivenheter og vidunderlige detaljer som trer frem, rommer en verden av kunnskap og visdom. Fordypelse i eventyret bereder veien for en ny og utvidet forståelse av menneskesjelens mysterier.

Underveis i eventyret møter vi blant andre gullkongen, sølvkongen, bronsekongen, blandingskongen, de flakkende lyktemennene og mannen med lampen som bare lyser når det finnes annet lys. Les mer.

De mange skikkelser, begivenheter og vidunderlige detaljer som trer frem, rommer en verden av kunnskap og visdom. Eventyret om den grønne slange og den skjønne lilje. Johann Wolfgang von Goethe; Åse-Marie Nesse (Oversetter) ...

RELATERTE BØKER