Grunnleggende landmåling

Grunnleggende landmåling - Terje Skogseth, Dag Norberg, Helge Wangen, Aarstein Waade, Oddgeir Øfsti | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Skogseth, Dag Norberg, Helge Wangen, Aarstein Waade, Oddgeir Øfsti
DIMENSJON
4,38 MB
FILNAVN
Grunnleggende landmåling.pdf
ISBN
6516366352075

BESKRIVELSE

Ny revidert utgave av Grunnleggende landmåling i fullfarge-trykk!Grunnleggende landmåling spenner over et stort område innen geomatikk og tar for seg både tradisjonell oppmåling, satellittmålinger (GNSS) og fotogrammetri. I boka har en tatt konsekvensen av at geomatikeren i dag primært arbeider med planlegging og overvåking av måle- og beregningsprosessene, mens selve måle- og beregningsarbeidet er svært automatisert. Boka tar opp de nyeste metodene for måling og beregning i instrumentene i tillegg til de ulike prinsippene for beregningsarbeid. Teorien støttes opp av eksempler på beregning samt øvingsoppgaver bakerst i hvert kapittel.Boka er beregnet til bruk ved grunnleggende utdanning i geomatikk ved høgskolene og universitetene, men den kan også brukes ved de tekniske fagskolene. I tillegg vil boka være et nyttig hjelpemiddel for alle som arbeider med geomatikk.Boka erstatter den tidligere utgaven med samme tittel fra 1998, som igjen bygget på den første utgaven fra 1992.Denne nye utgaven er faglig oppdatert i pakt med utviklingen, og fagstoffet er organisert på en annen måte enn i tidligere bøker. Hensikten med omorganiseringen av fagstoffet er at måleutstyr med tilhørende målemetoder og beregninger skal få en mer sammenhengende omtale, slik de fleste lærestedene også underviser i stoffet.Bla i boka her:

Tilstand: Brukt: Torget Til salgs Fritid, hobby og underholdning Bøker og blader Faglitteratur. Konggata 53b, 3019 Drammen .

En person som jobber med landmåling kalles landmåler eller geodet. Landmålerens medhjelper kalles ofte stikningsassistent.

RELATERTE BØKER