Inferno; illustrert utgave

Inferno; illustrert utgave - Dan Brown | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dan Brown
DIMENSJON
11,74 MB
FILNAVN
Inferno; illustrert utgave.pdf
ISBN
3180793359417

BESKRIVELSE

Lekker, illustrert utgave! Når du åpner en roman av Dan Brown, blir du sugd inn i et univers av historie, hemmeligheter, kunst, koder og symboler. I hjertet av Italia trekkes ikonografen Robert Langdon inn i en spennende verden som sentreres rundt et av historiens mest fascinerende, mørke og mystiske litterære mesterverk, Dantes "Inferno". Langdon settes opp mot en skremmende motstander og slåss med koder og symboler som fører ham dypt inn i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avansert vitenskap. Gjennom en heftig jakt hvor det er umulig å fastslå hvem han kan stole på, sliter Langdon med å finne svar før det er for sent, og verden blir ugjenkallelig forandret.En unik cocktail av heseblesende underholdning og forrykende spenning.I denne lekre illustrerte utgaven finner du de gåtefulle kunstverkene, symbolene, de arkitektoniske mesterverkene og historiske stedene som er omtalt i boken. En fantastisk utgave som gjør den nervepirrende historien enda bedre!

utgaven er gjennomgående revidert og faglig oppdatert. Illustrert farmakologi er oversatt til svensk, dansk, engelsk, spansk og gresk et uttrykk for både faglig og pedagogisk anerkjennelse. Terje Simonsen er overlege og spesialist i klinisk farmakologi.

Alle illustrasjonene med trykte "signaturer" så dette er ... Illustrert Vitenskap er et internasjonalt anerkjent tidsskrift som gir leseren innsikt i hvordan verdenen vi lever i fungerer. Magasinet presenterer på en intelligent og underholdende måte det siste innenfor verdensledende forskning, fascinerende ingeniørkunst og vitenskapelige forklaringer på kjente og mindre kjente fenomener. Harry Potter og De Vises Stein (illustrert) er den nyeste utgivelsen av Harry Potter og De Vises Stein, forbløffende illustrert av den britiske illustratøren Jim Kay, som ble valgt av J.

RELATERTE BØKER